Johan Demkes Harmonica

Bladmuziek  Heen en Weer  Foto`s  Links

Harmonica dag Hellendoorn 2020

 

Wij, Johan Demkes< Rob Leijeweerd en Raimond Dijkstra gaan dit jaar weer een harmonica dag organiseren op 02 Februari 2020 in Hellendoorn.

Nog een beetje onwennig, maar toch zal ik u proberen uit te leggen, welke drijfveer me zover gekregen heeft om een Harmonica dag als deze te organiseren. 

Opgegroeid in een familie met harmonica- spelers leerde ik al vrij vroeg harmonica spelen. Op het gehoor af wel te verstaan, en door zien en na te doen, want een notenschrift kenden ze bij ons niet.

De enigste noten die we op papier kenden, waren de pinda’s die we op een krant pelden om zodoende de doppen handig bij elkaar te kunnen pakken. Inmiddels zijn die jaren verstreken en heb ik het één en ander en op m`n 2rijer Goudbrandje van Hohner zelf aangeleerd.

Want de prettigste manier van harmonica spelen vind ik nog altijd door gehoor, zien en na te doen. En soms als ik vrije tijd over heb, mag ik graag een Harmonica dag bezoeken om kennis uit te wisselen.

Helaas komt dit door andere bezigheden niet vaak voor. Juist hierdoor groeide het idee, om wat later in het jaar een Harmonica dag te organiseren. Omdat er rond die tijd weinig Harmonica dagen georganiseerd worden en doordat ik juist meer beschikking over m`n vrije tijd heb. 

Hierdoor vond ik de moeite waard om deze uitdaging aan te gaan. Waardoor het hele gebeuren in een overdekte locatie plaats vind, zodat iedere bezoeker of harmonica speler, zich in een aangename omgeving kan vertoeven. 

Als slot van dit schrijven wil ik u bedanken voor uw aandacht en mogelijk begroeten op zondag 2 Februari 2020 te Hellendoorn.

Mocht u verders nog vragen hebben of iets niet duidelijk genoeg wezen, schroom dan niet en mail even naar Johan Demkes Harmonica

Klik hier voor de route naar Restaurant Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers

 

Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers

Dorpstraat 26

7447 CS Hellendoorn

 

 

 

 

Home